DoréDesign
DoréDesign har siden 1995 designet og vedligeholdt hjemmesider for en lang række firmaer og organisationer. Vi er i færd med at drosle aktiviteterne med webdesign ned for at koncentrere os om forretningen DoréDelicato (se link herunder). I dag tager vi kun i helt specielle tilfælde nye web-kunder ind.

DoréDelicato
Her tilbydes et lille, men skiftende, udvalg af vine, spiritus og delikatesse fra Italien. Tilmeld Dem til DoréDelicato's gratis nyhedsmail - og stå først i køen til de gode tilbud og spændende nyheder!
Optimeret til desktop og mobil

www.doredelicato.dk

Her er et udvalg af de kunder vi stadig servicerer:

Rungstedgaard Skulpturpark
Mobilvenligt online udstillingskatalog til Rungstedgaard Skulpturpark. I løbet af foråret 2022 etablerer Galleri5000 en skulpturpark i samarbejde med Rungstedgaard. Denne salgsudstilling vil blive vist i parken omkring hotel og konferencecenter.
Optimeret til desktop og mobil

www.rungstedgaard-skulpturpark.dk

Landstedet Louiselund
Luksussommerhus på Vestfyn med plads til 20 personer. Velegnet til f.eks. minikonferencer, repræsentation og familiesammenkomster. Det absolutte højdepunkt er den 202 m² store poolafdeling indrettet i antik græsk stil.
Optimeret til desktop og mobil

www.louiselundferie.dk

CJ Electric
CJ Electric er et mindre el-installationsfirma med hjemmeadresse i Hadsund. CJ Electric udfører service og installationsopgaver for både private, erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner, med fokus på hurtig og effektiv service samt kvalitet i højsæde.
Optimeret til desktop og mobil

www.cjelectric.dk

Galleri5000.dk
Kunstgalleri indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, i forbindelse med konsulentvirksomheden TM5000.dk og beboelse. Et noget anderledes galleri - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig".
Optimeret til desktop og mobil

www.galleri5000.dk

KK International ApS
Vi har mere end 15 års erfaring med boltespænding, og stiller os gerne til rådighed for sammen med Dem at vurdere de bedste løsninger, ved brug af hydraulisk spændeværktøj.
Optimeret til desktop og mobil

www.hytorc.dk

Köster Danmark ApS
Vi har mere end 15 års erfaring med boltesvejsning, og stiller os gerne til rådighed for sammen med Dem at vurdere muligheden for rationel befæstigelse i Deres produktion, ved brug af denne teknik.
Optimeret til desktop og mobil

www.boltesvejsning.dk

Malermester Thomasson
Malerfirma med knowhow inden for andet end blot malerarbejde, bl.a. møbel-, facade- og gulvrenovering. Afdelinger i Odense samt butik, kontor og værkstedsfaciliteter på Nordfyn.
Optimeret til desktop

www.maler-mester.dk

Morten Andersen
Jeg blev i efteråret 2008 valgt til Venstres bud på en ny borgmester i Nordfyns kommune - Med hjemmesiden vil jeg gerne give alle et indblik i hvem jeg er og hvad jeg står for.
Optimeret til desktop

www.mortenandersen.nu

Nordfyns Vandløbslaug
Vandløbslaugets formål er at varetage medlemmernes interesser i relation til vandafledning i Nordfyns Kommune.
Optimeret til desktop

www.nordfynsvandlaug.dk

Salon Design
Her i salonen lægger vi stor vægt på at finde en frisure, der klæder dig og som du har let ved at sætte. Det er skønt at klippe og vi vil gøre alt for at finde den helt rigtige frisure til dig.
Optimeret til desktop og mobil

www.salon-design.dk

Særslev Forsamlingshus
Særslev Forsamlingshus har plads til 120 spisende gæster og er godkendt til en forsamling på 240 - vi kan klare eller hjælpe dig med det meste, når det drejer sig om arrangementer i forsamlingshuset.
Optimeret til desktop og mobil

www.saerslev-forsamlingshus.dk

Særslev-Ejlby-Melby Sogne
Hjemmeside for de tre nordfynske sogne, med bl.a. praktiske oplysninger, kirkebladet, aktuelt fra sognepræsten, prædikener og kirkekalender.
Optimeret til desktop og mobil

www.de3sogne.dk

Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Det blev et år med tegninger
26. januar 2023
Sidste år begyndte jeg på en suite tegninger inspireret af den evigt v.....
Læs mere
Kirkemusik
10. januar 2023
Ved ikke hvorfor, men nu er det anden gang jeg har været heldig med at.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk