Betingelser
Udskriv denne side

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og gældende afgifter men uden eventuel fragt. Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl og eventuelle prisændringer.

Betaling
Online betaling med: Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron eller JCB.


Vi anvender epay som betalingsgateway. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets.
Betaling sker via en SSL-krypteret forbindelse.

Levering
Vi sender varer til hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne. Forsendelse af vin sker med Danske Fragtmænd. Øvrige varer (f.eks. kunst) sendes med PostNord.

Ordrer, der er modtaget inden kl. 11.00 behandles og afsendes normalt samme dag (mandag-torsdag) - dog forudsat, at det bestilte er på lager. Hvis du har spørgsmål om leveringstiden er du velkommen til at kontakte os på tel. 30 24 10 98 eller 20 49 10 24.

Varerne vil under normale omstændigheder være fremme hverdagen efter, at de er afsendt herfra. Vi skal dog gøre opmærksom på, at der på grund af travlhed ved Danske Fragtmænd / PostNord kan forekomme forsinkelser, som DoréDelicato beklager men ingen indflydelse har på.

Hvis der i forbindelse med bestillingen er angivet, hvor fragtmanden kan stille vinen hvis ingen er hjemme (f.eks. "Må stilles i carport" eller "Stil ved hoveddøren") sker dette på modtagerens eget ansvar og risiko. I modsat fald vil fragtmanden tage varen med tilbage til fragtcentralen, hvor den vil kunne afhentes. I kan også kontakte fragtmanden, og aftale et nærmere genleveringstidspunkt mod betaling af et udbringningsgebyr.

Levering til privatadresse:
Under 1.000,00 DKK 100,00 DKK
Min. 1.000,00 DKK 0,00 DKK
Levering til firmaadresse:
Under 500,00 DKK 50,00 DKK
Min. 500,00 DKK 0,00 DKK
Bemærk! Hvis du har mulighed for det, er det på grund af Danske Fragtmænds takster billigst at få leveret til din arbejdsadresse.

Reklamationsret
Dorédelicato yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med "prop" og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer "prop" i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Dorédelicato som en reklamation, og Dorédelicato vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang. Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med "prop" m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til Dorédelicato, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Dorédelicato.

Returvarer
Ved kundens returnering af varer til Dorédelicato skal dette ske til følgende adresse: Dorédelicato, Vestergade 16, 5471 Søndersø. Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med Dorédelicato. Dorédelicato accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

Fortrydelsesret
Dorédelicato yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Kontakt
DoréDelicato
Vestergade 16, Særslev
5471 Søndersø
Tel. 30 24 10 98 eller 20 49 10 24
E-mail: info@doredelicato.dk
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré:30 24 10 98
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Køkkenskriverier
Nietzsche og Venedig
01. maj 2020
Det hotel vi plejer at bo på i Venedig er jo som stort set alt andet i.....
» Læs mere
Bliver hjemme med min tømrerblyant
11. april 2020
Den 12 marts corona-lukkede vi vores fysiske butik og fulgte statsmini.....
» Læs mere
» Alle køkkenskriverier