Alasia Barbera d'Asti Superiore
Udskriv denne side


Navn: Alasia Barbera d'Asti Superiore
Land: Italien
Region: Piemonte
Område: Barbera d'Asti DOCG
Vinhus: Araldica
Vintype: Tør rødvin
Druer: 100% Barbera
Årgang: 2016
Alkohol: 14,5%
Indhold: 75 cl.
Varenr: 107700
Pris pr. fl.: 85,00 DKK Antal:

Kasse med 6 fl.: 459,00 kr. (76,50 kr. pr. fl.)
Kun ved afhentning i butikken og forudsat vi har hele kasser på lager. Kontakt os gerne for info, reservation eller aftale om besøg.
» Send forespørgsel
Gæret i temperaturkontrollerede ståltanke ved 25-30 grader. Malolaktisk gæring foregår også på stål. Fadlagres på slavonske botti og franske barriques i 12 mdr.

Meget givende stil med masser af moden mørk frugt. Tør, men med en behagelig sødme som første indtryk. Fint balanceret med vedvarende og intens eftersmag. Bløde tanniner og afrundet syre.

Kan f.eks. serveres til pasta/lasagne, ovnstegt/grillet kylling, Saltimbocca, Risotto med svampe og mellemlagrede oste.

Denne Barbera d'Asti Superiore er et klokkeklart eksempel på, at selv store producenter kan lave fantastisk vin. Kvaliteten er i top og ganske imponerende for en vin i den billigere prisende. Stor kompleksitet og god fylde, med en flot balance mellem frugt, syre og passende fadlagring.

Mere end 900 hektar jord, 300 medlemmer og tre kooperativer er de fysiske rammer for et af Piemontes største vinhuse. Vinmarkerne er fordelt på mere end 25 småkommuner i Alto Monferrato, hovedområdet for druerne Barbera, Cortese og Moscato. Alene produktionen af Barbera er på hele 50.000 hl, hvilket faktisk svarer til regionens samlede produktion af Barolo og Barbaresco.

At man hos Araldica har ambitioner om at producere god vin, vidner knopskydningen i 1994 om, hvor man introducerede husets eget prestige mærke, Alasia. Ud over en investering i 'state of the art' udstyr til kælderen; bl.a. et aftapningaanlæg me en årlig kapacitet på 20 millioner flasker, arbejder man med 3 egne ønologer. Druerne til de vine, der bliver markedsført under mærket Alasia, stammer i dag fra Araldicas faste medlemmer. Produktionen er koncentreret om klassiske Piemontesiske druer som Barbera, Cortese og Moscato. Desuden bliver der også produceret Chardonnay.


Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré:30 24 10 98
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Fra samme producent
Le Monferrine Asti Spumante
Asti Spumante DOCG Le Monferrine har en strågul farve med grønlige reflekse.....

» Læs mere