Bertani Valpolicella Ripasso
Udskriv denne side


Navn: Bertani Valpolicella Ripasso
Land: Italien
Region: Veneto
Område: Valpolicella DOC
Vinhus: Bertani
Vintype: Tør rødvin
Druer: 85% Corvina - 10% Merlot - 5% Rondinella
Årgang: 2017
Alkohol: 13,5%
Indhold: 75 cl.
Varenr: 101900
Lagerstatus: Årgang udsolgt
» Send forespørgsel

Bertani, som er et af de bedst kendte og mest legendariske vinhuse i Veneto, Italien, blev grundlagt i 1857 af brødrene Giovan Battista og Gaetano Bertani. Det var Bertani, der i midten af det 20. århundrede købte Tenuta Novara i Valpolicella Classico og efter et halvt århundredes studier producerede 'vinen', som skulle kunne holde evigt. Dette var starten på Amarone - den ikoniske vin fra dette område - som blev produceret første gang i 1958. Hos Bertani bliver respekten for traditionerne på fornemste vis kombineret med innovation samt god forretningssans, hvilket gør det muligt at opnå vine af den højeste kvalitet. Bertani er i dag et yderst solidt vinhus, som råder over mere end 200 hektar vinmarker i de bedst egnede vinområder i Veneto. Bertani har en konstant stigende distribution i både Europa og resten af verden. Bertani er et vinhus i særklasse - ikke kun i Veneto og Italien, men i hele verden. Et ægte ikon for italiensk vin.

Vinen er produceret på 'Ripasso'-metoden, som direkte oversat betyder 'passeret igennem igen'. Udtrykket betyder, at vinen gennemgår en andengæring på kvaset (også kaldet pomace) fra druer brugt til fremstilling af Amarone. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella’en.

Denne vin er produceret af druerne Corvina Veronese (85%), Merlot (10%) og Rondinella (5%), der er dyrket i det klassiske Valpolicella-område i Veneto i det nordlige Italien.

Druerne er håndplukkede, og vinen har været lagret på franske egetræsfade i 9 måneder.

Det er en elegant rødvin med intens purpurrød farve med et blåligt skær samt koncentreret og kompleks frugtduft. Smagen er silkeblød og velafbalanceret med god fylde og frugt samt en lang og behagelig eftersmag.


Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré:30 24 10 98
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Fra samme producent
Bertani Amarone della Valpolicella Valpantena 2016
Druerne til denne vin kommer fra bakkerne i Valpantena, som er den eneste '.....

» Læs mere