Bemærk!!

NordfynsWeb kræver en bredere skærm.
Prøv med telefonen i bredformat.

Gamle nyheder
Lagt ud på NordfynsWeb den 30. Januar 2005 kl. 23:17

OHK greb ikke chancen
Af Finn Toftegaard

Anders Bo Pedersen var særdeles velspillende, og var sikkerheden selv på straffekast og fra sin plads på højre fløj. Foto: Benny Doré

Med en karantæneramt målmand Jens Storgaard og eksamenslæsende Bo Stage uden for banen var det lagt i hænderne på en lille flok gulklædte nordfynske vikinger at sikre sig livgivende point i bestræbelserne på at sikre forbliven i den landsdækkende 1. division.

Et defensivt 6-0 forsvar voldte fra start gæsterne fra Vrold/Skanderborg problemer og de havde store problemer med at komme til reelle afslutninger. Det benyttede hjemmeholdet sig af og kunne efter 11 minutter glæde sig over en føring på 6-3.

Herefter begik holdet en del tekniske fejl omkring indspil til stregen, hvor bolden gik lige i jyske hænder. Et par hurtige contrastød var en medvirkende årsag til, at Vrold forholdsvis let kunne udligne til 7-7.

På dette tidspunkt valgte OHK at tage deres første Time-Out og få skabt lidt ro omkring holdet og få justeret angrebskombinationerne.

Effekten af denne Time-Out var til at få øje på for de omkring 200 tilskuere i Otteruphallen. I løbet af få minutter havde holdet igen sikret sig et forspring på 3 mål. Ikke mindst på grund af en særdeles velspillende Anders Bo Pedersen, der var sikkerheden selv på straffekast og fra sin plads på højre fløj.

Alligevel lykkedes det endnu engang for OHK-spillerne at smuldre tingene væk og Vrold kunne for anden gang i første halvleg hente en 3-målsføring og udligne til 11-11.

På dette tidspunkt valgte Vrold-træneren at tage sin Time-Out. En fornuftig beslutning som hurtigt skulle vise sig at blive afgørende for kampen. Med 5 scoringer i træk på få minutter afgjorde holdet reelt kampen.

Halvlegsføring til Vrold/Skanderborg på 16-12.

Efter pausen formåede gæsterne fra det jyske at holde afstanden til OHK, som aldrig formåede at komme tættere end 3 mål på gæsterne.

Et målmandsskift midt i 2. halvleg ændrede heller ikke på billedet at et OHK-hold, der i dagens kamp aldrig kom helt op på det niveau, man med rette må kunne forvente at holdet på egen bane.

Det var især hjemmeholdets venstreside, som aldrig blev nogen trussel, hvorefter gæsterne kunne koncentrere sig om OHK's playmaker Martin Lange - holdets bedste mand i dagens kamp, samt Kristian Toftegaard der endnu engang viste god fightervilje og var eneste reelle skudtrussel fra distancen. Endvidere leverede højrefløjen Anders Bo Pedersen en flot kamp med stor træfsikkerhed i afslutningerne og blev også dagens topscorer med 8 mål. Herefter var det Martin Lange med 6 og Kristian Toftegaard med 5 scoringer.

På søndag kl. 16 spiller OHK igen på hjemmebane, hvor Roar fra Roskilde gæster Otteruphallen. En kamp som nødvendigvis skal vindes hvis drømmene om forbliven skal kunne realiseres.

Kristian Toftegaard viste endnu engang god fightervilje og var eneste reelle skudtrussel fra distancen. Foto: Benny Doré


Lagt ud på NordfynsWeb den 30. Januar 2005 kl. 23:17

Artiklen er venligst stillet til rådighed af Otterup HK
Link til Otterup HK's hjemmeside:
www.otterup-hk.dk
Søg i nyhedsarkivet:


Flere gamle nyheder fra Nordfyn:
»Nyhedsarkiv
NordfynsWeb
Klik på den lokalitet du søger information om

Udvalgte emner
Fortidsminder Gadekær Kirker Mindesmærker Naturområder Slotte og herregårde Skulpturer Øvrige Lokalhistorie Cykelruter på Nordfyn
Gamle nyheder
Nordfynske vejnavne Nordfynske stednavne
Kun for sjov - lidt tidsfordriv om Nordfyn
© Hanne og Benny Doré

Vestergade 16, Særslev. 5471 Søndersø
NordfynsWeb blev udgivet i perioden 2001-2005

NordfynsWeb opdateres ikke.
Der kan derfor være informationer som ikke længere er aktuelle.
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Haven trods alt
13. januar 2021
Her under pandemi og nedlukning er det rart med en tur i haven. Småf.....
Læs mere
Sorte fugle
10. januar 2021
Naturen giver os dage med blå og skyfri himmel. Det eneste der forstyr.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk