Bemærk!!

NordfynsWeb kræver en bredere skærm.
Prøv med telefonen i bredformat.

Gamle nyheder
Lagt ud på NordfynsWeb den 19. Januar 2005 kl. 17:40

Otterup HK tabte bundkamp
Af Finn Toftegaard

Det startede ellers fornuftigt for OHK, der med en stærkt skydende Kristian Toftegaard (nr. 3) midtvejs i første halvleg havde bragt sig foran med 8-6. Arkivfoto: Benny Doré


Selvom OHK-bussen fulgte den samme rute hjem som på udturen føltes hjemturen adskillige kilometer længere....

Optimismen og forberedelserne før aftenens vitale bundgyser i det nordsjællandske var ellers i orden og det virkede på spillerne, som om de var helt klar over kampens alvor.

Det startede da også fornuftigt for OHK, der med en stærkt skydende Kristian Toftegaard midtvejs i første halvleg havde bragt sig foran med 8-6. Samme spiller måtte på dette tidspunkt ud i 2 min. og det benyttede hjemmeholdet til at få reduceret til 9-9. Herefter fulgtes de to hold ad til 11-11, hvor det så var hjemmeholdets tur til at få en spiller ud i 2 min. Ikke desto mindre scorede Hillerød 2 mål i denne undertalssituation og halvlegen sluttede med en føring til hjemmeholdet på 15-13.

OHK-mandskabet var klar over sagens alvor og kom på banen efter pausen med fornyet gejst og med 5 scoringer i de første 7 minutter, var det pludselig nordfynboerne, der var i front med 18-17 og kampen var igen helt lige.

Herefter begyndte OHK-spillerne at stresse sig selv i en sådan grad, at koncentrationen svigtede i afslutningerne og da det samtidig kneb gevaldigt med tilbageløbene fik Hillerød-mandskabet alt for let spil.

Ikke mindst en særdeles velspillende målmand Thomas Moeglin voldte de nordfynske skytter problemer. I OHK-målet blev Michael Espersen efter 10 min. af 2. halvleg udskiftet med Kristian Rasmussen, uden at det fik nogen synlig effekt.

Kampen blev reelt afgjort ved stillingen 26-24 til Hillerød. På dette tidspunkt bliver Bo Stage udvist og OHK brænder et straffekast samtidig med at hjemmeholdet benytter overtalssituationen til at score yderligere 2 mål. OHK forsøgte en sidste offensiv men uden effekt og Hillerød kunne trække sig ud af kampen med en uhyre vigtig sejr på 31-27.

For OHK scorede Bo Stage 8 mål og Kristian Toftegaard og Anders Bo Pedersen hver 5 mål på en aften, hvor OHK-mandskabet blev sin egen modstander og hvor det aldrig lykkedes at komme på kant af Hillerødforsvaret og få åbnet angrebsmæssigt.

Trænerduoen Lange/Rasmussen må nu sammen med resten af holdet iklæde sig arbejdstøj og arbejdshandsker, for det kommer i de kommende kampe til at kræve hårdt slid både i træningslokalerne og i kampene, hvis håbet om en forbliven i 1. division skal realiseres.

Allerede på søndag venter en svær udekamp mod normalt hjemmebanestærke Mors.

Lagt ud på NordfynsWeb den 19. Januar 2005 kl. 17:40

Artiklen er venligst stillet til rådighed af Otterup HK
Link til Otterup HK's hjemmeside:
www.otterup-hk.dk
Søg i nyhedsarkivet:


Flere gamle nyheder fra Nordfyn:
»Nyhedsarkiv
NordfynsWeb
Klik på den lokalitet du søger information om

Udvalgte emner
Fortidsminder Gadekær Kirker Mindesmærker Naturområder Slotte og herregårde Skulpturer Øvrige Lokalhistorie Cykelruter på Nordfyn
Gamle nyheder
Nordfynske vejnavne Nordfynske stednavne
Kun for sjov - lidt tidsfordriv om Nordfyn
© Hanne og Benny Doré

Vestergade 16, Særslev. 5471 Søndersø
NordfynsWeb blev udgivet i perioden 2001-2005

NordfynsWeb opdateres ikke.
Der kan derfor være informationer som ikke længere er aktuelle.
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Haven trods alt
13. januar 2021
Her under pandemi og nedlukning er det rart med en tur i haven. Småf.....
Læs mere
Sorte fugle
10. januar 2021
Naturen giver os dage med blå og skyfri himmel. Det eneste der forstyr.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk