Bemærk!!

NordfynsWeb kræver en bredere skærm.
Prøv med telefonen i bredformat.

Gamle nyheder
Lagt ud på NordfynsWeb den 19. Januar 2005 kl. 17:15

Kvinderne får deres egne chips
Af Pressemeddelelse fra KiMs

Minimal kommer til at skille sig ud på hylderne med et helt nyt minimalistisk posedesign, der med sin enkle og rene stil sender meget feminine signaler. Foto: KiMs

Danmarks chips-konge sender i denne uge en serie nye chips ud på hylderne. Minimal er ekstra sprøde chips med 35 pct. mindre fedt end i traditionelle chips. De nye Minimal chips er til det stigende antal danskere - særligt kvinder - der efterspørger et lettere alternativ, men som ikke vil gå på kompromis med smagen

Nu er det slut med at snige sig forbi snack-hylderne i supermarkedet. KiMs lancerer en helt ny chips, som man kan guffe i sig med god samvittighed. Minimal har den velkendte chips-smag og sprødhed, men 35 pct. mindre fedt end traditionelle chips.

- Minimal er for de kvinder, som godt kan lide at spise chips, men som samtidig er bekymrede for, om det sætter sig for meget på sidebenene. Minimal ser ud, dufter og smager som helt almindelige chips, så forbrugerne får den samme chips-oplevelse - bare med mindre fedt. Vi danskere, og især kvinderne, interesserer os mere og mere for vores krop og sundhed, og derfor også for hvad vi spiser. Den udvikling vil KiMs gerne komme i møde, men uden at snyde forbrugerne for den gode smagsoplevelse, siger Carsten Hänel, administrerende direktør i KiMs.

Fedtet blæses af

Minimal chips bliver produceret på en helt speciel måde for at minimere fedtindholdet og samtidig bevare den gode smag af kartofler og krydderier. Kartoflerne skæres i lidt tykkere, flade skiver, som steges i længere tid og ved lavere temperatur end almindelige chips.

Sidst i processen bliver det overskydende fedt blæst af chipsene med varm luft, og på den måde bliver Minimal-chipsene både sprøde og får et lavere fedtindhold på en helt naturlig måde.

To populære varianter

Den nye KiMs chips kommer i danskernes to foretrukne smagsvarianter - 'Havsalt' og 'Sour Cream & Onion'. Minimal kommer til at skille sig ud på hylderne med et helt nyt minimalistisk posedesign, der med sin enkle og rene stil sender meget feminine signaler.

Lagt ud på NordfynsWeb den 19. Januar 2005 kl. 17:15
Søg i nyhedsarkivet:


Flere gamle nyheder fra Nordfyn:
»Nyhedsarkiv
NordfynsWeb
Klik på den lokalitet du søger information om

Udvalgte emner
Fortidsminder Gadekær Kirker Mindesmærker Naturområder Slotte og herregårde Skulpturer Øvrige Lokalhistorie Cykelruter på Nordfyn
Gamle nyheder
Nordfynske vejnavne Nordfynske stednavne
Kun for sjov - lidt tidsfordriv om Nordfyn
© Hanne og Benny Doré

Vestergade 16, Særslev. 5471 Søndersø
NordfynsWeb blev udgivet i perioden 2001-2005

NordfynsWeb opdateres ikke.
Der kan derfor være informationer som ikke længere er aktuelle.
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Haven trods alt
13. januar 2021
Her under pandemi og nedlukning er det rart med en tur i haven. Småf.....
Læs mere
Sorte fugle
10. januar 2021
Naturen giver os dage med blå og skyfri himmel. Det eneste der forstyr.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk