DoréDesign
Udskriv denne side
DoréDesign har siden 1995 designet og vedligeholdt hjemmesider for en lang række firmaer og organisationer. Vi er i færd med at drosle aktiviteterne med webdesign ned for at koncentrere os om forretningen DoréDelicato (se link herunder). I dag tager vi kun i helt specielle tilfælde nye web-kunder ind.

DoréDelicato

Her tilbydes et lille, men skiftende, udvalg af vine, spiritus og delikatesse fra Italien. Tilmeld Dem til DoréDelicato's gratis nyhedsmail - og stå først i køen til de gode tilbud og spændende nyheder!

Her er et udvalg af de kunder vi stadig servicerer:

CJ Electric

CJ Electric er et mindre el-installationsfirma med hjemmeadresse i Hadsund. CJ Electric udfører service og installationsopgaver for både private, erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner, med fokus på hurtig og effektiv service samt kvalitet i højsæde.
Det lille ErhvervsRejsebureau

Vores stærke sider ligger i at servicere mindre og mellemstore virksomheder med de mest hensigtmæssige rejser til den rigtige pris i forhold til ønsket kvalitetsniveau.
Egeskov Skulpturpark

Mobilvenligt online udstillingskatalog til Egeskov Skulpturpark. Egeskov Skulpturpark ApS er etableret i et tæt samarbejde mellem grev Michael Ahlefeldt, Egeskov og Peter Thomsen, Galleri5000.
Galleri5000.dk

Kunstgalleri indrettet i en stor, gammel funkislejlighed, i forbindelse med konsulentvirksomheden TM5000.dk og beboelse. Et noget anderledes galleri - på én gang "home-sweet-home" og "kontoragtig".
KK International ApS

Vi har mere end 15 års erfaring med boltespænding, og stiller os gerne til rådighed for sammen med Dem at vurdere de bedste løsninger, ved brug af hydraulisk spændeværktøj.
Köster Danmark ApS

Vi har mere end 15 års erfaring med boltesvejsning, og stiller os gerne til rådighed for sammen med Dem at vurdere muligheden for rationel befæstigelse i Deres produktion, ved brug af denne teknik.
Malermester Thomasson

Malerfirma med knowhow inden for andet end blot malerarbejde, bl.a. møbel-, facade- og gulvrenovering. Afdelinger i Odense samt butik, kontor og værkstedsfaciliteter på Nordfyn.
Morten Andersen

Jeg blev i efteråret 2008 valgt til Venstres bud på en ny borgmester i Nordfyns kommune - Med hjemmesiden vil jeg gerne give alle et indblik i hvem jeg er og hvad jeg står for.
Nordfyns Vandløbslaug

Vandløbslaugets formål er at varetage medlemmernes interesser i relation til vandafledning i Nordfyns Kommune.
Salon Design

Her i salonen lægger vi stor vægt på at finde en frisure, der klæder dig og som du har let ved at sætte. Det er skønt at klippe og vi vil gøre alt for at finde den helt rigtige frisure til dig.
Særslev Forsamlingshus

Særslev Forsamlingshus har plads til 120 spisende gæster og er godkendt til en forsamling på 240 - vi kan klare eller hjælpe dig med det meste, når det drejer sig om arrangementer i forsamlingshuset.
Særslev-Ejlby-Melby Sogne

Hjemmeside for de tre nordfynske sogne, med bl.a. praktiske oplysninger, kirkebladet, aktuelt fra sognepræsten, prædikener og kirkekalender.
Tandlæge N. O. Jeppesen

Tandlægeklinikkerne er beliggende henholdsvis i Søndersø 15 km nord for Odense og i Næsby. Klinikkerne tilstræber at udføre behandlingerne på en god og forsvarlig måde til yderst rimelige priser.

Kontakt (09.00-22.00)
Hanne Doré:64 84 10 50
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Instagram:Klik her
Facebook:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Bemærk!
» Klik her for info
Køkkenskriverier
Mere 2016 La Chaussynette
19. september 2018
Vi har lige fået ny forsyning La Chaussynette hjem, heldigvis stadig i.....
» Læs mere
Topkarakter til Trattmann
19. september 2018
Havde sådan set ventet det, men skulle jo lige være helt sikker inden .....
» Læs mere
CV - Om mig selv
18. september 2018
Efter det meste af tyve år med maleriet på vågeblus kom der i 2016 ny .....
» Læs mere
» Alle køkkenskriverier