Betingelser
Udskriv denne side

Priser
Alle priser er inkl. 25% moms og gældende afgifter men uden eventuel fragt. Der tages forbehold for udsolgte varer, tastefejl og eventuelle prisændringer.

Betaling
Online betaling med: Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron eller JCB.


Vi anvender epay som betalingsgateway. Brugen af betalings- eller kreditkort på websitet er derfor sikker og certificeret af Nets.
Betaling sker via en SSL-krypteret forbindelse.

Levering
Vi sender varer til hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne. Forsendelse af vin sker med Danske Fragtmænd.

Ordrer, der er modtaget inden kl. 11.00 behandles og afsendes normalt samme dag (mandag-torsdag) - dog forudsat, at det bestilte er på lager. Hvis du har spørgsmål om leveringstiden er du velkommen til at kontakte os på tel. 64 84 10 50 eller 20 49 10 24.

Varerne vil under normale omstændigheder være fremme hverdagen efter, at de er afsendt herfra. Vi skal dog gøre opmærksom på, at der på grund af travlhed ved Danske Fragtmænd kan forekomme forsinkelser, som DoréDelicato beklager men ingen indflydelse har på.

Hvis der i forbindelse med bestillingen er angivet, hvor fragtmanden kan stille vinen hvis ingen er hjemme (f.eks. "Må stilles i carport" eller "Stil ved hoveddøren") sker dette på modtagerens eget ansvar og risiko. I modsat fald vil fragtmanden tage varen med tilbage til fragtcentralen, hvor den vil kunne afhentes. I kan også kontakte fragtmanden, og aftale et nærmere genleveringstidspunkt mod betaling af et udbringningsgebyr.

Aktuelle fragtsatser:
Bestilling:FirmaadressePrivatadresse

Under 500,00 DKK50,00 DKK100,00 DKK
Min. 500,00 DKK0,00 DKK0,00 DKK
Bemærk! Hvis du har mulighed for det, er det på grund af Danske Fragtmænds takster billigst at få leveret til din arbejdsadresse.

Hvis bestillingen udelukkende består af bøger vil leveringen foregå med Post Danmark, og fragtgebyret vil være DKK 30,- uanset antallet af bestilte bøger.

Bestilte varer kan også afhentes i butikken. Ved bestilling til afhentning vil der sammen med ordrebekræftelsen være oplysning om, hvornår varerne står pakket og klar til afhentning.

Returret
DoréDelicato ønsker tilfredse kunder, så hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den bestilte vare, kan denne returneres inden 14 dage efter modtagelse og du vil få pengene tilbage.

Varen skal være intakt og ubrugt. Vi kan ikke refundere brugte eller beskadigede varer. Er varen leveret i speciel gaveæske eller emballage, skal også denne returneres.

Vi refunderer et beløb svarende til varens pris uden de oprindelige forsendelsesudgifter. Udgifter ved returnering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra DoréDelicatos side.

Du bedes kontakte DoréDelicato før eventuel returnering, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret, hvorfor returnering uden forudgående aftale ikke er mulig.

Kontakt
DoréDelicato
Vestergade 16, Særslev
5471 Søndersø
Tel. 64 84 10 50 eller 20 49 10 24
E-mail: info@doredelicato.dk
Kontakt (09.00-22.00)
Hanne Doré:64 84 10 50
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine
» Nye årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Køkkenskriverier
Efter tretten kom fjorten
21. marts 2017
Som vinhandler har man den udfordring og glæde, at sortimentet faktisk.....
» Læs mere
Forårsforventninger
27. februar 2017
Marts regnes som den første forårsmåned, så det er med store forventni.....
» Læs mere
Kultårgang fra Bourgogne
06. februar 2017
Hele vinverdenen venter på årgang 2015 fra Bourgogne. Årgangen har all.....
» Læs mere
» Alle køkkenskriverier